Хазал Субаси и Озан Долунај заедно во иста серија - Tvserijali - Soprevod

Хазал Субаси и Озан Долунај заедно во иста серија

Добри вести за навивачите на Хазал Субаси и Озана Долунаја.
Двајцата се враќаат на ТВ екраните во истата серија. Тоа е проект што ќе се реализира за една од дигиталните платформи и се вика Bizi Ayiran Cizgi. Сценариото за оваа серија е напишано од Толга Афсин Каја, а во режија на Сонер Канер. По напуштањето на серијата Цукур, Хазал Субаси многу брзо најде нов проект на кој треба да работи. Нејзин партнер на сцената ќе биде Озан Долунај кој ја имаше последната улога во серијата Iyi Gunde Kotu Gunde. Станува збор за серија која ќе се базира на врската помеѓу маж и жена, па заплетот ќе се врти само околу нив двајца.

Проектот се состои од пет епизоди кои ќе траат само 15-20 минути. Снимањето за оваа нова серија ќе започне во средината на февруари.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *