Конфликтот меѓу Озџан Дениз и неговата поранешна сопруга продолжува - Tvserijali - Soprevod

Конфликтот меѓу Озџан Дениз и неговата поранешна сопруга продолжува

Дискусиите меѓу Озџан Дениз и неговата поранешна сопруга Фејзе Актан не престануваат.
Овој пат се јави сестрата на Озџан, Сибел Семирци. Таа изговори многу груби зборови на сметка на Фејзе. Сибел рече дека Фејза е алкохоличарка, троши огромни количини цигари и поголемиот дел од времето го поминува пиејќи кафе со пријателите. Семирци додава дека Актан еднаш предизвикала пожар во семејната куќа поради нејзината небрежност. Сестрата на Дениз спомна и случај во кој Фејза ја обои косата на нејзиниот син во портокалова боја. Сибел Семирци исто така верува дека ова дете започнало да заостанува зад другите, дека не прави ништо друго освен да јаде колачиња, чипс и чоколадо.

Сестра Озчана Дениза конечно се прашуваше дали е можно некоја личност да се смета за личност која родила дете, а после тоа не се грижеше за истото до крајот на животот. Жестоки, многу жестоки обвинувања и груби зборови..

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *