Туба Бујукустун се плаќа многу пати повеќе од Неслихан Атагул! - Tvserijali - Soprevod

Туба Бујукустун се плаќа многу пати повеќе од Неслихан Атагул!

Турските медиуми ја покриваа темата за заработка на актерката Тубе Бујукустун во серијата Ќерката на амбасадорот.
Скоро сите се согласуваат дека износот од 200 илјади турски лири по епизода е навистина (премногу) голем. Особено кога ќе се земат предвид сите околности. За некои, оваа сума не е многу сигурна, односно не им изгледа верна. Бројката од 100 илјади турски лири е многу пореална според нив. Особено, треба да се има предвид дека големите звезди имаат одреден процент од продажбата на серијата во странство. Официјалните информации, сепак, кажуваат поинаку. Според нив, Туба Бујукустун навистина ќе заработи 3 милиони турски лири за 15 епизоди.

Покрај тоа, тие ја споредија заработката на двете главни актерки во истата серија. Во овој проект, Туба Бујукустун ќе заработи скоро три пати повеќе од Неслихан Атагул по епизода од серијата. Неслихан имаше 70 илјади турски лири по епизода.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *