Керем Бурсин подготвува нов проект - Tvserijali - Soprevod

Керем Бурсин подготвува нов проект

Турскиот актер Керем Бурсин најави дека наскоро ќе работи на нов проект.
Керем Бурсин, кој привлече големо внимание со улогата во серијата Чукај на мојата врата, продолжува да работи на два проекти паралелно. Тој сè уште е главниот протагонист на таа серија, а работи и на проектот Ајнен Ајнен. Тоа не е крај на неговите обврски. Актерот најави почеток на работа на комплетно нов проект. Овој сепак ќе се разликува од претходните два.

Керем Бурсин постигна договор со Лего Туркије, така што следниот проект ќе работи заедно со нив. Останува да видиме за што станува збор, но се добива впечаток дека Керем Бурсин и Лего би можеле да направат убава приказна заедно. За сето ова ќе се знае повеќе во наредниот период.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *