Талат Булут покрена тужби против голем број медиуми! - Tvserijali - Soprevod

Талат Булут покрена тужби против голем број медиуми!

Талат Булут покрена тужби против голем број медиуми!

Турскиот актер Талат Булут одлучи да ги брани своите права на суд.
Булут поднесе тужба против новинарот Дениз Гедизлиоглу, кој напиша статија за поддршка на асистентката на дизајнерот на костуми Озга Шимшек. Целиот случај се случи пред три години. Девојчето тогаш ја обвини Талата за малтретирање, но бидејќи не успеа да обезбеди ниту еден доказ, целиот случај беше отфрлен. Талат Булут тврди дека тој напис бил јавно навреден. Актерот не запре на само една постапка. Тој реши да се заштити од сите оние кои, според него, го навредуваа.

Тој поднесе обвиненија против сите корисници на социјални мрежи и медиуми кои го пренесуваа тој напис.
By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *