Ебрар Демирбилек се прости од серијата Херџаи - Tvserijali - Soprevod

Ебрар Демирбилек се прости од серијата Херџаи

Младата актерка Ебрар Демирбилек се збогуваше со остатокот од екипата на серијата Херџаи и го напушти проектот.
Својот дел од работата во оваа серија ја заврши во 50-та епизода. После таа епизода, повеќе нема да ја гледаме во овој проект. Потсетуваме, Ебрар го толкуваше ликот на девојчето Gulул Садоглу во серијата.

Демирбилек е сè уште мало девојче и досега глумеше во дури осум проекти. Пред серијата Херџаи, таа работеше во мини-серијата Мелеклерин Аски. Во него го играше ликот на Сирин Секилмез. За прв пат се појави на ТВ екраните како бебе во 2013 година во серијата Хајат Дедигин.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *