Керем Бурсин во венчаница?! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Керем Бурсин во венчаница?! (ФОТО)

Турскиот актер Керем Бурсин претходната година ја одбележа со улога во серијата Чукај на мојата врата.
Успехот на серијата продолжи и оваа година. Покрај тој проект, Керем работи на уште еден од крајот на 2020 година. Ова е новата сезона од серијата Aynen Aynen. Последната епизода од таа комична мини-серија предизвика големо внимание и коментари. Во него, Керем Бурсин носеше нешто навистина како венчаница, додека неговиот партнер на сцената Нилпери Сахинкаја носеше костум. Фотографијата од таа епизода предизвика многу смеа и позитивни коментари.

Еве ги споменатите фотографии, како Ви изгледа Керем Бурсин во венчаница? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *