Озџан Дениз има нова девојка! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Озџан Дениз има нова девојка! (ФОТО)

Актерот Озџан Дениз, по тешките, поздрави убави моменти.
Озчана сè уште чека судење со неговата поранешна сопруга во врска со наводното семејно насилство. Покрај тоа, новата серија Те чекав многу не постигнува многу добри резултати. Денис има за што да се грижи, но се чини дека е и поддршка за да се надмине сето тоа.

Според турските медиуми, Озџан Дениз е повторно во врска. Новиот избран од неговото срце е иранскиот дизајнер, Самар Дагдар. Младата дама има 26 години, додека Озџан е 23 години постара од неа, таа има 49 години. Останува самиот актер да се огласи и да ги потврди или демантира овие информации.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *