Најпопуларните турски актери на социјалните мрежи во 2020 година - Tvserijali - Soprevod

Најпопуларните турски актери на социјалните мрежи во 2020 година

Минатата година на социјалните мрежи беше објавен список со најпопуларните и најбараните турски актери.
Списокот ни го донесе Сомер. Земени се претреси од трите најпопуларни социјални мрежи, Твитер, Фејсбук и Инстаграм. Ова се исклучиво машки актери, дамите ќе бидат прикажани на посебна маса. Озан Долунај се истакнува на списокот. Тој е убедливо прв со скоро седум милиони пребарувања – пораки повеќе од второпласираниот Беркер Гувен. По нив следи Каглар Ертугрул. Еве комплетен список на топ 5 најпопуларни турски актери во 2020 година.

Дали ве изненади некоја позиција? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *