Мурат Боз го привлече вниманието на папараците – автомобил вреден милион лири! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Мурат Боз го привлече вниманието на папараците – автомобил вреден милион лири! (ФОТО)

Турскиот актер и пејач Мурат Боз привлече големо внимание во медиумите вчера во областа Етилер.
Неговиот скап автомобил најпрво привлече внимание. Новинарите го видоа овој одличен автомобил и многу бргу потоа сфатија дека Мурат Боз е зад воланот. Мурат лубезно изјави за печатот и повеќето од прашањата што ги доби беа за – автомобилот. Станува збор за мерцедес чија вредност е над еден милион турски лири.

На прашањето за неговиот приватен живот и кариера, Мурат Боз рече дека сè е во ред. Еве еден мерцедес кој привлече големо внимание. Како ви се допаѓа новото милениче на Боз? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *