Мелис Сезен ја воодушеви јавноста без шминка (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Мелис Сезен ја воодушеви јавноста без шминка (ФОТО)

Претставниците на медиумите ја фотографираа актерката Мелиса Сезен по напуштањето на фризерскиот салон.
Брзо беше забележано дека актерката е без трошка шминка на лицето. Потоа следуваа коментари за изгледот на оваа актерка. Сите се согласуваат дека Мелиса изгледа навистина убаво дури и без шминка на лицето. Многумина исто така ја пофалија „храброста“ на актерката да се појави во јавност во природно издание.

Токму оваа природност се чини дека им се допаѓа на многумина. Еве ја фотографијата за која се зборува. Како се чувствувате за Мелиса Сезен без шминка? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *