Еда Еџе (повторно) раскина со нејзиното момче - Tvserijali - Soprevod

Еда Еџе (повторно) раскина со нејзиното момче

Актерката Еда Еџе ја раскина лубовната врска со Бурахан Тунчер.
Да не се мешам, ова не е стара вест. Судејќи според натписите на турските таблоиди, Еде и Бурахан повторно ја раскинаа лубовната врска. Не е првпат ваквите информации да се појават во јавноста. Овој пат, причината за раскинувањето не беше објавена. Веста за раскинувањето на Едо Езе и Бурахан се појави и на крајот на јуни минатата година. Тогаш актерката наводно решила да ја прекине врската, но во меѓувреме парот повторно се смири. Останува да се види дали ќе биде случај и овој пат.

Во меѓувреме, имаше неколку текстови во турските медиуми со акцент на фактот дека актерката е на слобода. Кога врската е „во сила“ и актуелна, кога не, се чини дека само Еџе и Тунцер знаат.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *