Од серијата Чукај на мојата врата во серијата Рамо - Tvserijali - Soprevod

Од серијата Чукај на мојата врата во серијата Рамо

Пред неколку недели, многумина беа изненадени што актерката Ситаре Акбас го напушти сетот на серијата Чукај на мојата врата.
Актерката го толкуваше ликот на Фифи, кој се појави во овој проект од почетокот на серијата. Ова е добра пријателка на Едиа, која стана во срцата на многу гледачи. Токму поради тоа, нејзиното заминување од серијата беше вистински шок за фановите. Ситаре Акбас одлучи кариерата да ја продолжи во друга насока. По пауза во работата две недели, актерката се појави на снимањето на друга серија. Акбас стана член на актерската екипа на исто така популарната турска серија Рамо.

Нејзиниот лик во серијата Рамо првпат се појави во 20-та епизода од втората сезона, која се емитуваше на 5 февруари.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *