Јилдиз ја објави најновата состојба за Шахика! - Tvserijali - Soprevod

Јилдиз ја објави најновата состојба за Шахика!

Дали е ова игра што сценаристите ја направија за да го зголемат интересот, или ликот на Шахика навистина ќе се збогува со серијата? .

Фактот дека Несрин Каваџаде исто така направи имплицитно објавување за да ја зголеми возбудата на социјалните мрежи, ги направи лубителите на серијата уште повеќе лубопитни. Во новата епизода на Забрането јаболко, што ќе биде објавена во понеделник вечер, 8 февруари, ќе се открие што Хасан Али Кујуку ќе и направи на Шахика.

Ендер смета дека Шахика е убиена, а предметот на женското тело пронајдено во морето е исто така истакнат во приколката, зголемувајќи ја лубопитноста на публиката. После овие случувања, Еда Еџе ја објасни реалноста на Шахика, која сите со нетрпение ја очекуваа.

Зборувајќи за весникот „Милијет“, актерката рече дека не се точни обвинувањата дека Несрин Каваџаде ќе ја напушти серијата.

Еда Еџе попрска вода во срцата на обожавателите на Забрането јаболко велејќи „Нема такво нешто, Несрин ја продолжува својата улога“.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *