Керем Бурсин и Ханде Ерчел – многу врева за ништо - Tvserijali - Soprevod

Керем Бурсин и Ханде Ерчел – многу врева за ништо

Турските медиуми со денови се обидуваат да откријат дали и зошто имало кавга помеѓу Керем Бурсин и Ханда Ерчел.
На крајот, сè се сведе на една фраза: „Многу врева за ништо“. Турската серија Чукај на мојата врата, во која главните улоги ги играат Керем Бурсин и Ханде Ерчел, не е лидер според рејтингот во Турција. Сепак, тоа не ја спречува серијата да станува сè попопуларна низ целиот свет. Интересот за серијата се уште расте. Ова го потврдуваат бројките на Твитер. Вкупно два милиони и 116 илјади твитови пристигнаа како поддршка на овој проект. Она што најмногу ги загрижи навивачите е дали има расправија помеѓу Бурсин и Ханда.

За време на вклучувањето во живо на Инстаграм во саботата, сите дилеми беа отстранети. Керем Бурсин и Ханде Ерчел потврдија дека сè е во ред меѓу нив и дека немало кавга.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *