Специјални гости во домот на Демет Оздемир - Tvserijali - Soprevod

Специјални гости во домот на Демет Оздемир

Популарната турска актерка Демет Оздемир во својот дом беше домаќин на познати лица.
Демет и Ибрахим Челикол станаа многу добри пријатели за време на снимањето на серијата Мој дом. Пријателството стана толку големо што Демет неодамна беше домаќин на целото семејство на Ибрахим и него во нејзиниот дом. Ова не е изненадувачки, бидејќи сопругата на Ибрахим од време на време ја покажува лубовта и почитта што ги има кон објавите на Демет на социјалните мрежи. Оздемир сподели фотографија на своите социјални мрежи каде напиша „Добредојдовте“ и ги обележа Ибрахим и неговата сопруга Михра.

Двојката Челикол ја посети Демет Оздемир, придружуван од нивниот син Али.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *