Џан Јаман – лажна лубов?! - Tvserijali - Soprevod

Џан Јаман – лажна лубов?!

Турскиот актер Џан Јаман, поточно неговиот престој и дело во Италија, привлече големо внимание.
Напишано беше и се зборуваше за наводната врска помеѓу турскиот актер и италијанската водителка Дилета Леоте. Џан Јаман и Дилета исто така биле фотографирани заедно, но како што се наведува, сè било договорено и подготвено однапред. Според тврдењата на италијанските медиуми, ова е измислена приказна за нивната врска. Голем број италијански новинари ги презентираат фактите што ги потврдуваат претходните сомневања дека нема лубов помеѓу Џан и Дилета. Станува збор за тоа како наведуваат исклучиво маркетинг за престојот и работата на Јаман во Италија, односно за новата серија што ќе ја снима во таа земја.

Ова е поткрепено со фактот дека водителката ја продолжи својата лубовна врска со своето долгогодишно момче Даниел Скардин. Сè на сè, ако тоа беше задачата, таа се оствари. Џан Јаман е тема број еден во медиумите во Италија со денови.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *