Хивда Зизан Алп ја напушта серијата Ќерката на амбасадорот - Tvserijali - Soprevod

Хивда Зизан Алп ја напушта серијата Ќерката на амбасадорот

Актерката Хивда Зизан Алп ќе ја напушти сетот на турската серија Ќерката на амбасадорот.
Хивда го заврши својот дел од работата во серијата и полека се збогува со овој проект. За потсетување, таа играше лик по име Елван во серијата. Таа се појави во 38 епизоди од овој проект. Не е прецизирано во која епизода од серијата ерката на амбасадорот за последен пат ќе ги гледаме Елван или Хивда. Пред оваа серија, Хивда Зизан Алп работеше во уште две.

Таа ја играше Ада во серијата Fi. Првпат се појави на ТВ екраните во ТВ серијата „Јесил Дениз“, која се емитуваше во 2016 година.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *