Серијата Забрането јаболко има голема среќа, благодарение на Еда Еџе! ВИДЕО - Tvserijali - Soprevod

Серијата Забрането јаболко има голема среќа, благодарение на Еда Еџе! ВИДЕО

Осврнувајќи се на тешкотиите во снимањето на серијата за време на пандемијата, актерката рече дека и публиката и тимот ја сакаат серијата и ја продолжуваат својата работа. Еда Еце рече: “Се надевам дека сè ќе помине добро. Имаме среќа што сме еден од секторите кои не сме невработени во околината на Ковид. Од една страна, треба да бидеме напорни, пожртвувани, треба да бидеме повнимателни за здравјето. Од една страна, ова е добро “, рече таа.

Во трејлерот од 97-та епизода од серијата Забрането јаболко, на впечатокот дека ликот на Шахика е мртва се дискутира на социјалните мрежи. Сепак, ликот кој го играше Несрин Кавајаде исто така се очекува да ја напушти серијата. Еда Еџе даде изјава со која ја потврди и олесни публиката.

Изјавувајќи дека Несрин Кавајаде нема да ја напушти серијата, Еда Еџе рече: “Несрин продолжува, публиката го гледа ова веќе. Несрин продолжува. Шахика е многу популарен лик.” Нема такво разделување “, рече таа.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *