Шахика не умре, и направи стапица на Хасан Али! - Tvserijali - Soprevod

Шахика не умре, и направи стапица на Хасан Али!

Изјавувајќи дека не можат да го прифатат заминувањето на Несрин Каваџаде од серијата, обожавателите веќе ги испратија своите предупредувања до сценаристите на социјалните мрежи пред епизодата, велејќи им „не правете такво нешто“. Се разбира, ќе беше страшна работа да заврши драмата за ваков важен лик.

На крајот на ноќта беше откриено дека ликот на Шахика му поставил голема замка на Хасан Али… Оние што помислија дека Шахика е мртва, останаа зачудени во последната сцена… Шахика се врати и ги изненади сите повторно. Фановите на серијата ја мразеа играта што ја преведоа.

Шахика се преправела дека починала земајќи лекови што ќе му го забават пулсот и со тоа му го ископал бунарот на Хасан Али … По овој потег, кој ги воодушеви фановите на Забрането јаболко, беше разбрано дека следните делови од серијата ќе бидат многу возбудливи.

Враќањето на Шахика многу ги израдува многу TVлубители на телевизијата. Оние кои не можеа да ја видат актерката за време на епизодата, дадоа коментари велејќи: „Ми недостасуваше веќе“. Шахика се врати, но на Хасан Али му изгледа темно во Забранетото јаболко.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *