Фарах Зејнеп Абдулах за напуштање на серијата Апартман на невините луѓе - Tvserijali - Soprevod

Фарах Зејнеп Абдулах за напуштање на серијата Апартман на невините луѓе

Претходните денови во турските медиуми се појави вест дека актерката Фарах Зејнеп Абдулах ја напушта серијата Апартман на невините луѓе
По вчерашниот разговор меѓу Фарах и медиумите, сè беше разјаснето. Актерката го однесе кучето на прошетка кога папараците ја забележаа. Веднаш и пријдоа и побараа кратко интервју. Повеќето прашања беа во врска со тоа дали Зејнеп Абдула ќе остане во серијата. Актерката прво ги замоли новинарите да не и приоѓаат премногу блиску затоа што не носеше маска. После тоа, таа одговори и ги отстрани сите дилеми.

Фарах Зејнеп Абдула ја демантираше веста дека ја напушта серијата Апартман на невините луѓе. Сè продолжува како порано и актерката ќе остане во оваа серија, нема никакви промени.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *