Џан Јаман – снимањето на новата серија започнува во април - Tvserijali - Soprevod

Џан Јаман – снимањето на новата серија започнува во април

Режисерот Ферзан Озепетек потврди дека започнал со подготовките за новата серија наречена La Fate Ignoranti во која една од улогите ќе ја толкува турскиот актер Џан Јаман.
Тоа е серија чија приказна ќе се фокусира на животот во ЛГБТ заедницата во Италија. Ќе има вкупно осум епизоди. Серијата ќе се емитува на каналот Фокс Италија. Според првите информации, снимањето на овој проект ќе започне во април. Џан Јаман ќе игра лик по име Емир во серијата. Емир е некој чија приказна не е раскажана во филм што се емитуваше во 2001 година. Истиот режисер кој го сними филмот, реши да ја прошири заплетата и да направи нова серија.

Озепетек истакна дека сега сè е сосема поинакво отколку во времето кога го снимаше филмот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *