Огужан Коч за неговиот однос со Демет Оздемир - Tvserijali - Soprevod

Огужан Коч за неговиот однос со Демет Оздемир

Во кратко интервју, Огужан Коч, меѓу другото, зборуваше и за неговата врска со актерката Демет Оздемир.
Коч рече дека е среќен со Демет и дека сè се развива многу добро. Тие не ја кријат својата лубов и не сакаат да продолжат да зборуваат за тоа како се во врска со години. Тие имаа заеднички пријатели, се запознаа и дури неодамна беа во лубовна врска. Сето ова е сè уште ново за нив. Пејачот рече дека реакцијата на луѓето не му била многу јасна. Тој верува дека романтиката и врската се јавуваат откако ќе запознаете личност, да поминете време со него. Така беше со него и Демет. Отпрвин тие беа пријатели, а подоцна прерасна во нешто повеќе.

Огужан Коч рече дека не ја кријат својата врска, но и дека не бараат камери за да се промовираат на тој начин. На крајот рече дека сеуште не ја напишал и посветил песна на Демет.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *