Сила Туркоглу е најпопуларната турска актерка во претходниот период - Tvserijali - Soprevod

Сила Туркоглу е најпопуларната турска актерка во претходниот период

Седумнаесет годишната Су Бурчу Јазги Чоскун, која му даде живот на ликот на Асија во ТВ серијата Кардеслерим / Моите браќа, е една од најпопуларните актерки во последниот период, особено кај помладата генерација!

Во прилог на тоа вели и дека младата актерка со месеци не го оставала првото место на листата на најпопуларни актерки на социјалните мрежи! Заедно со нејзиниот партнер во серијата, Онур Сејит Јаран, тие се најдоа на врвот на табелата за „најпопуларни актери“ како имиња кои ги потресоа социјалните мрежи. Су Бурчу Јазги Чоскун долго време беше на врвот на листата со нејзините најблиски ривали Озге Јагиз и Рабија Сојтурк. Меѓутоа, со излегувањето на новата ТВ серија, овие имиња почнаа да го губат своето место на табелата.

Првото име што постепено се издигна беше Сила Туркоглу. Туркоглу, кој стекна огромна база на обожаватели особено во странство по учеството во секојдневните серии како Јемин и Еманет, моментално е на екранот во ТВ серијата „Шоу“ Кизилџик Сербети / Шербет од брусница. Ова се совпадна со фактот дека за Туркоглу почна видно да се зборува на социјалните мрежи веднаш откако се дозна дека таа ќе игра во оваа серија.

Актерката брзо успеа да го заземе првото место на листата на „Најпопуларни актерки“ на Adba.tv каде е веќе неколку недели! Според бројките утврдени со бројот на пораки од публиката во текот на неделата од 8 до 14 ноември, Сила Туркоглу направи голема разлика покрај тоа што го презеде тронот од Су Бурџу Јазги Чоскун, кој не го загуби првото место во минатото. неколку месеци.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *