Сила Туркоглу на вистински тест од новата епизода на серијата Kizilcik Serbeti / Шербет од брусница - Tvserijali - Soprevod

Сила Туркоглу на вистински тест од новата епизода на серијата Kizilcik Serbeti / Шербет од брусница

Беа емитувани првите 5 епизоди од новата серија на Шоу ТВ, Kizilcik Serbeti / Шербет од брусница. Сила Туркоглу, која во серијата го толкува ликот Дога, дава се од себе да ја убеди публиката со сосема поинаква улога од нејзините претходни искуства.

По 2 успешни сезони со ликот на Сехер во ТВ серијата Еманет, Сила Туркоглу презеде голема одговорност како главна актерка во една од најразновидните ТВ серии во последно време. Туркоглу, кој е во центарот на приказната за серијата Кизилџик Сербети / Шербет од брусница со Догукан Гунгор, дава голем тест за да ги пренесе чувствата на ликот по име Дога на публиката.

Ликот Дога е ќерка на Кивилчим, добро образована, реалистична и модерна жена, израсната во секуларна семејна средина. Меѓутоа, во конзервативно семејство, Дога мора да се соочи со многу проблеми кои досега не ги видела и не може да ги прифати. Тука започна процесот во кој нејзиниот лик мораше заедно да доживее различни емоции и различни чувства и таа беше должна да и ги објасни на публиката на најдобар можен начин.

Има толку многу прашања со кои треба да се занимава ликот на Дога во серијата Kizilcik Serbeti / Cranberry Sherbet, со оглед на емотивните шокови, се чини дека оваа улога многу ќе придонесе за актерското патување на Сила Туркоглу. Младата актерка на публиката ќе и даде тест за да ги одрази чувствата на ликот Дога, чија емотивност особено порасна по шестата нова епизода, која се чувствува заглавена и се бори да се извлече од ситуацијата во која западнала.

Потребна ѝ е реална способност да ги игра овие важни емоционални тестови, а Сила Туркоглу се чини дека досега го исполнила ова барање.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *