Неслихан Атагул освои многу срца со нова изјава - Tvserijali - Soprevod

Неслихан Атагул освои многу срца со нова изјава

Познатата актерска двојка Неслихан Атагул и Кадир Догулу сега вложуваат многу труд во проектот Gecenin Ucunda / На крајот на ноќта, во кој и двајцата ја играат главната улога и се партнери во продукцијата.

Тие имаат за цел да ја продолжат серијата, која се емитува на ТВ Стар во вторник навечер, до крајот на сезоната. Не се знае дали слабата гледаност ќе овозможи да се постигне оваа цел, но славната двојка велат дека даваат се од себе и очекуваат поддршка од публиката. Кадир Догулу е позната по подобрите реченици во интервјуата за новинарите, а Неслихан Атагул најмногу сака да му го препушта зборот на својот сопруг. Актерката даде едноставен, но многу ефикасен одговор на прашање за серијата на излезот од настан на кој присуствуваше пред некој ден.

Неслихан Атагул, која изјави дека сака сите проекти во секторот да бидат добри, а не само ТВ серијата Gecenin Ucunda / На крајот на ноќта, рече дека не гледа индивидуално на тоа, туку дека сака индустријата да биде добро воопшто. Со овие зборови актерката истакна дека сите вложиле многу труд и дека станува збор за тоа луѓето да носат леб во своите домови, а со овие изјави актерката откри за каква личност станува збор.

Атагул уште еднаш ги освои срцата со изјавата дека не ја одвојува серијата и дека сака сите да бидат добро. Еве ги едноставните, но значајни зборови на актерката: „Има огромен напор, секако. Секој навистина се труди да даде се од себе. Не се работи само за нашиот бизнис. Секој прави дополнителен напор. Секој сака нивната работа да биде многу добра. Не ги делам работите на добри или лоши. Се надевам дека сите ќе се исплатат. Затоа што е многу труд и сите се навистина загрижени во одреден момент да донесат леб во својот дом. Ние сме многу добро расположени на снимањето, а имаме добри односи со екипата. Се е во ред.” .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *