Многу добар почеток на новата турска серија Cop Adam - Tvserijali - Soprevod

Многу добар почеток на новата турска серија Cop Adam

Вчера беше премиерата на новата турска телевизиска серија Cop Adam . Станува збор за нов проект на ТВ каналот Стар.

Луѓето од Стар ТВ денеска имаат причина за насмевка. Нивната нова серија наречена Cop Adam во превод на чичко Глиш имаше многу добар почеток. Првата епизода од оваа нова турска серија која се емитуваше во средата на 30 ноември постигна вкупна оценка од 4,42. Во категоријата AB бројката беше 4,43, а во ABC1 4,92. Многу пристојни бројки за почеток и сите се надеваат дека гледаноста дополнително ќе се подобри во следните епизоди.

Овој проект за кој е задолжена компанијата OGM Pictures привлече големо внимание уште пред почетокот на емитувањето поради изборот на главните актери. Во серијата глумат Енгин Алтан Дузјатан и Елчин Сангу. Кога станува збор за името на серијата на наш јазик, имаше некои сомнежи. Многу луѓе го преведоа Cop Adam како Крупие, подоцна како Scavenger, но вистинското значење на името на серијата, кое веројатно ќе проникне во заплетот, е чичко Глиш. Тоа го потврдуваат и цртежите на популарната фигура со малку слатко и смешно име кои се наоѓаат на секој постер од оваа нова турска серија.

Cop Adam е серија базирана на вистинска приказна за љубовната игра помеѓу развивачот на видео игри Тамер и банкарот Пери, кои се среќаваат на сосема необичен и неочекуван начин што ги заробува и двајцата во опасна, но убава игра. Кога играта дизајнирана од Тамер стана светски успех, го привлече вниманието на странските инвеститори и Тамер стана сопственик на големо богатство. Пери, кој налета на него една ноќ, ја уништува целата рамнотежа што се обидува да ја воспостави со своето семејство. Штом Тамер ја здогледа Пери, тој несвесно тргнува по неа, киднапирајќи ја младата жена на ненадеен импулс. Љубовта меѓу Тамер и Пери, родена од омраза, ќе биде тестирана против големи препреки преку мистериозни, возбудливи и емотивни епизоди.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *