Кенан Имирзалиоглу сака да се врати во сериите, но нешто (секогаш) недостасува?! - Tvserijali - Soprevod

Кенан Имирзалиоглу сака да се врати во сериите, но нешто (секогаш) недостасува?!

Кенан Имирзалиоглу е едно од имињата кои обожавателите сакаат да ги вратат во турските ТВ серии. Продолжувајќи ја кариерата со претставување на натпреварувачката емисија „Кој сака да биде милионер“ на АТВ екранот, актерот е многу заинтересиран за своите ќерки и им посветува големо внимание.

Кенан Имирзалиоглу, кој има две ќерки по име Лалин и Лејла, се обидува да се погрижи да бидат во контакт со природата и животните додека растат. Познатиот актер, кој себеси се опишува како селско момче, изјави дека е роден и израснат во село и дека се обидел да ги „натера“ ќерките да ги живеат своите искуства.

Имирзалиоглу има силно чувство за татковство со своите ќерки. Актерот кој има среќен дом со сопругата Син Кобал изјави дека сака да ги одгледува децата во природна средина. Кенан рече: „Се обидувам да засадам домати и пиперки на мала површина за Лалин да може да ги извлече од таму. Се обидувам да го направам нејзиното искуство токму она што го доживеав во моето детство. Се трудам често да ја носам на село за да ги видам сите животни во нивната природа“.

Познатиот актер, кој беше изненаден кога слушна дека неговите обожаватели покренаа кампања на социјалните мрежи за тој да се врати на екранот, рече: „Се надевам дека ќе излезам со проект кој ќе биде достоен за нивниот копнеж. Има проект, работиме на него“. Кенан Имирзалиоглу, кој не сака да се врати на екранот без проект со кој не се чувствува удобно и нема да се придржува, додаде дека повеќе би сакал да учествува во вистинска приказна и да има работа во која верува.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *