Берк Октај најави ново возбудување во серијата Bir Kucuk Gun Isigi - Tvserijali - Soprevod

Берк Октај најави ново возбудување во серијата Bir Kucuk Gun Isigi

Берк Октај даде нов бакшиш во ТВ серијата Bir Kucuk Gun Isigi / Малку бел ден, работите се комплицираат!

Секоја нова епизода од серијата ATV наречена Bir Kucuk Gun Isigi е проследена со голема бура од возбуда. Фират е растргнат помеѓу неговата мајка и Елиф, жената што ја сака. Фират кој не знае што да прави е во тешка ситуација. Значи, што мисли Берк Октај за ова?

Главниот актер на серијата Берк Октај, кој магазинот GK пред некој ден го избра за „екранско лице на годината“, додаде нов успех на својата кариера. Во својата изјава актерот понуди важни информации за приказната на серијата. За некои обожаватели на серијата, оваа информација може да потсетува на изненадувачки сцени кои може да се појават во идните епизоди.

Берк Октај, вклучително и навестувања за тоа што може да се случи во следните епизоди, рече:

„Всушност нема пауза, проблемот е што детето е на средина. Многу е јасно што би направил Фират доколку нема деца. Целосно ќе ги уништат мостовите. Или ќе гласа целосно против нејзиното семејство и ќе продолжи со Елиф. Од една страна, секако, има мајка и сестра и крвно сродство. На едната страна е Гунеш. Мора некако да остане на средина. Тоа ќе биде уште една голема причина Фират да остане во средината. Таму мора да делува како мост. Веројатно ќе биде нешто како тегла со неволја“.

Фират не знае кој е неговиот татко, а оваа тема привлекува внимание како една од мистериозните точки на приказната. Берк Октај додаде дека наскоро ќе има важен развој на оваа тема.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *