Ханде Ерцел во две нови серии! - Tvserijali - Soprevod

Ханде Ерцел во две нови серии!

Стигнаа нови вести за новата серија на Ханда Ерсел која не сме ја виделе на екраните од крајот на серијата Сен Кал Капими. Оваа убава турска актерка очигледно ќе ја гледаме во два проекти.

Ханде Ерцел неодамна имаше средба со МФ Јапим. Се чини дека и средбата била успешна. Според турскиот печат, Ханде се согласил на сите услови да работи во нивната нова серија, која ќе ја режира Јусуф Пирхасан, а сценариото го пишува Ајше Унер Кутлу. Станува збор за проект чие снимање ќе започне на лето, а Ерсел во серијата ќе го толкува ликот на сирена! Ова е во целост наведено во политиката на Дизни плус, дигиталната платформа на која ќе се емитува оваа нова серија.

На големо задоволство на нејзините фанови, Ханде Ерцел нема да биде без работа и пред летото. Компанијата Tims&B и ја понуди главната улога на актерката во серијата Icimdeki Yabanci / Stranac u meni. Првата верзија на сценариото ја напишаа Пинар Булут и Онур Корапла. Сега Етем Озицик ја презеде подготовката на новото сценарио.

Станува збор за нова ТВ серија која ја раскажува приказната за личност со повеќекратно растројство на личноста. Тој лик ќе го толкува Бурак Дениз, со кој Ханде Ерцел веќе соработуваше. Минатиот петок Ерџел се сретнал со креаторите на оваа турска ТВ серија и, како што се наведува, средбата била исклучително успешна. Актерката ги прифатила сите услови за работа во оваа серија и останува само да го потпише договорот, по што се ќе биде официјално потврдено.

Потврда на оваа информација може да се очекува многу наскоро. Очигледно Ханде наскоро повторно ќе се најде на снимање во дигиталната серија која ќе ја донесе приказната за сирената и во серијата Icimdeki Yabanci каде ќе биде партнерка на Бурак Дениз.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *