Кои се актерите од серијата Игра на Субината, каде се снимаа серијата? - Tvserijali - Soprevod

Кои се актерите од серијата Игра на Субината, каде се снимаа серијата?

Се прашуваате кои се актерите и која е темата на серијата „Играта судбината“. Серијата „Игра на судбината“ се емитува секој работен ден на нашиот тв канал Сител Тв. Првите епизоди од серијата беа снимени во Амасија. Меѓу актерите на серијата „Игра на судбината“ се Ојку Карајел, Акин Акинозу Сарп Апак, Мерич Арал, Есра Дерманџиоглу, Муфит Кајаџан. Еве ги деталите од серијата.

Во серијата „Играта на субината“, Ојку Карајел му дава живот на ликот на Асије, Акин Акинозу на ликот на Џемал, а Сарп Апак на ликот на Махир.

Асије, која на млада возраст се бори со своите две деца, се посветува на среќата на своите деца и покрај големиот недостаток, таа им станува мајка и татко на нејзините деца, нејзиниот живот се превртува наопаку од катастрофата што и се случува на ќерка и Нергис.

Потоа, Асије, која е принудена на неповратно патување со своите деца за да ја заштити својата ќерка,се вкрстува со Махир, странец кој не го познава, а кој им помага. Махир, кој им помага со хумани чувства и ги носи со себе, сè уште не е свесен дека оваа одлука ќе ја промени судбината и на него и на Асије и на нејзините деца. За Асије, која се засолни во замокот Демирхан благодарение на Махир, ова не е спас, туку почеток на сосема нова војна.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *