Мерве Диздар од серијата НЕВИНОСТ: Јас сум една од најсреќните луѓе на светот!! - Tvserijali - Soprevod

Мерве Диздар од серијата НЕВИНОСТ: Јас сум една од најсреќните луѓе на светот!!

Мерве Диздар беше гостинка на новиот број на ReTouch Mag.
Својот став кон љубовта актерката го објасни вака: „Убава работа е да се заљубиш. Нека сите се заљубени и среќни. Немам друг став за оваа работа“.
Диздар на прашањето: „Дали си задоволна жена каква што си сега, дали имаш некоја навика што би сакала да ја промениш?“ одговори вака:

„Се разбира, имам многу навики кои сакам да ги променам. Но, не ме фаќа паника. Давам се од себе. Јас сум свесна. Од ден на ден се трудам да го фатам најдоброто од себе. Нема повеќе. Во моментов ова ми иде од рака. Среќна сум со тоа што сум сега. Секогаш има подобро, се разбира, но јас вака сум добра. Се обидувам да ги сменам лошите навики или барем да ги средам. Промената е добра.

ОВА Е МОЈ ТЕСТ!
Мерве Диздар за својата глума го кажа следново: „Никогаш не можам да се задоволам со сознанието дека секогаш има нешто подобро. Но, се навикнав на тоа. Знам дека тоа е фрустрирачка работа, но ова е мојот тест. Не грижете се,на крајот сепак јас сум фина кон себе. Јас сум една од најсреќните луѓе на светот. Ја работам мојата омилена работа“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *