Наскоро – Нова турска серија “БЕГАЛКА” (Video) - Tvserijali - Soprevod

Наскоро – Нова турска серија “БЕГАЛКА” (Video)


Наскоро на Сител ќе се емитуваа една од најгледаните турски серии ЦРНО МОРЕ (Карадениз) – А на сител ќе биде именувана како БЕГАЛКА.

Ова турска серија зборува за една жена која е мал третирана од страна на својот сопруг. Таа ќе успее да побегне од него и ќе се заљуби во Тахир кој што ќе и помогне на Нефес до крајот на серијата. Од моментот на бегањето на Нефес ќе почнаат и проблемите за Тахир и секако и за Нефес којашто како мажена жена со едно дете нема да биде примена како што треба во фамилијата на Тахир.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *