Која е Нефес од новата серија Бегалка? Која е Ирем Хелваџиоглу, колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Која е Нефес од новата серија Бегалка? Која е Ирем Хелваџиоглу, колку години има?

Која е Ирем Хелваџиоглу, колку години има?Ирем Хелваџиоглу, која му даде живот на ликот на Нефес многу добро беше прифатена од страна на публиката. Новиот серијал што ќе почне на Сител беше многу засакан од публиката. Темата на серијата која брзо влезе во ранг-листата на рејтингот го привлече вниманието на публиката. Нефес е млада жена која во своите 24 години живот не успеала да земе ниту еден здив достоен за нејзиното име. Мајка му починала додека ја раѓала, а татко и ја продал Нефес на Ведат, синот на Сајарс, кога имала само 16 години. Таа го родила Јигит на седумнаесет години. Оттогаш таа се обидува да дише, да егзистира, да пружи отпор во куќата каде што беше затворена со синот. Многупати бегаше со синот, а многупати беше пронајдена и враќана. Секој пат ја тепаа, секој пат ја мачеа. Упорна, тврдоглава, тврдоглава жена која ја крие својата болка. Високо ценета беше и актерската изведба на Ирем Хелваџиоглу, која му даде живот на ликот на Нефес.

Се поставува прашањето која е Нефес. Која е Ирем Хелваџиоглу, колку години има, кој и е дечко?
Ирем Хелваџиоглу е родена во 1990 година во Германија. Иако детството го поминала во Германија, Ирем Хелваџиоглу, по потекло е од Анкара, своето актерско образование го започнала со полагање театарско образование во уметничкиот центар Муџдат Гезен. Бехзат Ч. Таа дебитираше со ТВ серија на полицијата во Анкара.
Учествуваше во ТВ серијата Величенствениот век, Куртлар Вадиси заседа, Гунешин Кизлари. Таа се појави на екранот како Есра во Долината на волците и како Клара во Величествениот век. Ирем Хелваџиоглу, која го играше ликот на Пелин Су во серијата No:309, која започна во летната сезона во 2016 година, ја напушти актерската екипа во 39-тата епизода од младинската серија. Ирем Хелваџиоглу ја игра главната улога во БЕГАЛКА.

Ирем Хелваџиоглу, која привлекува внимание со својата убавина и глума, има некого во нејзиниот живот. Ирем Хелваџиоглу, која често споделува фотографии со својот сакан, изразува во секоја прилика дека е возбудена за нејзиниот нов проект.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *