Што се случува во последната епизода од Играта на Судбината? Каков крај ќе има ова прекрасна серија? - Tvserijali - Soprevod

Што се случува во последната епизода од Играта на Судбината? Каков крај ќе има ова прекрасна серија?


Додека Асије и Џемал беа среќни што се обединија по сите нивни проблеми и неволји, последната епизода од серијата ги вознемири сите гледачи на серијата. Гледачите беа љубопитни зошто ова серија серија заврши така брзо иако имаше голема гледанст од страна на гледачите.

Не беше дадена официјална изјава од продуцентската куќа НГМ Медиа или Стар ТВ во врска со конечната причина зашто се прекина со емитувањето на серијата „Игра на судбината“. Сепак, се проценува дека серијата доживеа финале поради слабата гледаност во последните епизоди

ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ПОСЛЕДНОТА ЕПИЗОДА ОД ИГРА НА СУДБИНАТА?
Во последната епизода од играта на судбината, Асије и Џемал конечно се здружуваат и се венчаат, оставајќи ги сите болки и лоши денови зад себе. Додека сè одеше како од сон, Хелин кажува дека нема да дозволи тие да бидат среќни и доаѓа пред Асије со пиштол во раката..
Што ќе се случи потоа? Чекајте ја последната епизода на СИТЕЛ :)…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *