Која е Јованка од Балканска Приказна? Која актерка ја игра Јованка? Колку години има ? - Tvserijali - Soprevod

Која е Јованка од Балканска Приказна? Која актерка ја игра Јованка? Колку години има ?

Која е Јованка од Balkan Ninisi? Колку години има Јованка, од каде е? Животот и биографијата на Јованка!
Мерих Озтурк беше избрана како третиот најдобар модел на Турција за 2018 година. Па, која е Јованка од играната серија Balkan Ninisi? Која е Мерих Озтурк? Колку години има Мерих Озтурк, од каде е? Каков е животот и биографијата на Мерих Озтурк? Еве ги деталите…

Мерих Озтурк е турска манекенка и актерка. Беше на третото место на Најдобар модел на Турција 2018. Мерих Озтурк се занимала со глума уште од 6-годишна возраст.
Мерих Озтурк Учествувал во различни проекти како што се Last Ottoman Yandım Ali, İki Aile, Trt Реклами за деца, Nerde O Yeminler, Реклами за Danette и Veet Реклами, а глумела и како дете-актер со учество во ТВ програми.

Во 2016 година, на 16 години, стана финалист кога за прв пат учествуваше на натпреварот за најдобар модел. Во 2017 година, таа одлучи повторно да се учествува на натпреварот за најдобар модел и повторно како финалист ја доби наградата Best Promising на 17-годишна возраст.

Мерих Озтурк, која на 18-годишна возраст го зазеде третото место во Турција со учеството на натпреварот Best Model of Turkey повторно во 2018 година, го продолжи своето актерско образование.
Мерих Озтурк се појави и во рекламата на Ливерпул Викторија објавен во Англија.
Таа денес го игра ликот на Јованка во ТВ серијата Balkan Ninisi која се емитува на ТРТ 1.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *