Која е Фирузе од серијата Заробено срце? - Tvserijali - Soprevod

Која е Фирузе од серијата Заробено срце?

Како и за секоја нова серија, така и оваа серија е меѓу најизтражуваните од публиката, а вклучени се и актерите од серијата. Љубопитни се и деталите за Ајча Ајшин Туран, која ја игра Фирузе, главниот лик од серијата Заробено срце. Па, која е Ајча Ајшин Туран, која го толкува ликот на Фирузе во Земхери? Еве ги деталите…


Карактерот на Фирузе во серијата Заробено срце!
За Фирузе, која на прв поглед го привлекува сечие внимание со чистата убавина и светлите насмеани очи, образованието и семејството се на прво место. Животот на 26-годишната млада девојка која студира на Катедрата за архитектура целосно ќе се промени кога нејзиниот пат ќе се вкрсти со Ајаз. Тешкиот живот на Фирузе, која за прв пат во животот вкуси љубов, која произлегува од нејзината мајка и постариот брат, ќе стане уште потежок кога нејзиниот татко ќе биде затворен за злосторство фрлено врз него. Младата девојка отсега ќе се бори само за правда.

Која е Ајча Ајшин Туран од серијата Заробено срце?
Родена во 1992 година во Синоп, Ајча Ајшин Туран, која го започна своето прво искуство на екранот со серијата “Dinle Sevgili” додека го продолжи своето образование на одделот за кино и телевизија на Универзитетот во Истанбул, го продолжи своето патување пред екранот со ликот на Ада во серијата „Караѓул“.

Ајча Ајшин Туран, која ја играше улогата на Зелиш во филмот „Sevimli Tehlikeli“, по серијата „Мерјем“ во која ја играше главната улога. Таа ја играше улогата на Лејла во „Hakan Muhafiz“, првата турска оригинална продукција на Нетфликс.

Ајча Ајшин Туран, која дипломирала на Катедрата за кино и телевизија на Универзитетот во Истанбул во 2019 година, моментално го завршува своето второ големо образование на Универзитетот во Истанбул, Катедрата за основна правда.
Ајча Ајчин Туран се врати на екранот со ликот на Фирузе во „Заробено срце“ во режија на Хилал Сарал, серија што се емитува секој викенд на ТВ Сител. Таа глуми силна жена која е интелигентна, фер, воинствена, чувствителна, ги брани своите права и ја следи правдата.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *