Која е тематиката на новата серија ДОБРИНА! Дознајте повеќе за ова прекрасна серија - Tvserijali - Soprevod

Која е тематиката на новата серија ДОБРИНА! Дознајте повеќе за ова прекрасна серија


Неслихан има прекрасен, завиден живот однадвор. Додека Неслихан верува во оваа илузија и мисли дека живее совршен живот, таа дознава дека личноста на која најмногу и верува во животот, нејзиниот сопруг, ја изневерува долго време. И со девојката која ја стави на местото на сестрата. Сите камења на кои гази се поместени и Неслихан е принудена да го преиспитува и реинтерпретира доброто и погрешното, доброто и лошото. За да може повторно да стане и да се бори за себе, за своето семејство, за своите деца…

Кои се главните актери на серијата?
Неслихан ја толкува главната улога и е мажена за Мурат, кој има двоен живот. Тој има љубовница во серијата којашто се вика Дамла.. За да дознаеме повеќе за ова прекрасна серија ќе треба да почекаме до следната недела кога ќе почне да се емитува на Сител..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *