Асије (Ојку Гурман) од Бегалка: Барам татковска наклонетост кај мојот љубовник - Tvserijali - Soprevod

Асије (Ојку Гурман) од Бегалка: Барам татковска наклонетост кај мојот љубовник

Ојку Гурман, Дениз Акаја и спец. Др. Јусуф Топал гостува во програмата „Меѓу нас“. Пејачката и актерката, која е заедно со Фатих Ичмели веќе 4 години, објави дека бара татковска наклонетост кај својот сакан.


Ојку Гурман рече: „Пеењето и музиката се секогаш на еден клик. Додека глумаме, ја оценуваме и мојата музичка страна“.
НАУЧИВ ДА ГОТВАМ
Изјавувајќи дека деновите во карантин ги поминувала дома, пејачката рече: „Тоа беше тежок процес, но поминавме пријатно. Научив да готвам за време на пандемијата. Направив многу јадења “, рече таа.

Изјавувајќи дека не е против естетиката, Ојку Гурман признала дека применила ботокс на пределот на челото: „Бидејќи премногу зборувам и го користам гласот на нашата глава додека пеам, имам сериозни брчки на челото, па нанесувам ботокс. .“

ОСМАН СИНАВ НЕ САКАШЕ ДА ГО КОРЕГИРАМ НОСОТ..
Изјавувајќи дека размислувала да го оперира носот пред ТВ серијата „БЕГАЛКА“, Ѓурман рече дека режисерот на серијата Осман Синав бил против тоа: „Размислував да си го завршам носот, но Осман Синав рече дека мојот нос е погоден за ликот и дека никогаш не треба да правам ништо“.

Познатата ѕвезда, која изјави дека мајка и и татко и се разделиле на 11 години и дека таа го почуствувала отсуството на таткото, па изјави дека тој недостаток го бара кај своето момче: „Мајка ми и татко ми се разведоа кога имав 11 години. Јас сум некоја кој многу го доживеала отсуството на таткото. Затоа, мислам дека ми треба наклонетоста на моето момче, љубовник или брачен другар со кој го делам мојот живот во оваа смисла“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *