Асије од Игра на судбината била во врска со познатиот актер од серијата Бегалка пред да се омажи со нејзиниот сегашен сопруг… - Tvserijali - Soprevod

Асије од Игра на судбината била во врска со познатиот актер од серијата Бегалка пред да се омажи со нејзиниот сегашен сопруг…

Животот на Ојку Карајел, која се врати на екраните со ТВ серијата „Играта на судбината“, беше во центарот на вниманието. Оние кои дознаа кој е бившиот љубовник на Ојку Карајел, која е омажена за Џан Бономо, останаа запрепастени.


Успешната актерка Ојку Карајел, која во 2018 година се омажи со познатиот пејач Џан Бономо, го роди својот син Роман.
Ојку Карајел, која паузираше од сетот по раѓањето на нејзиниот син и учествуваше во дигитални серии, по долга пауза се врати на екраните со серијата „Игра на судбината“.
Карајел се појавува пред публиката со ликот на Асије во серијата „Кадеримин ојуну“, во која главната улога ја делеше со Сарп Апак и Акин Акинозу.

Карајел, кој со својот настап доби одлични оценки од публиката, е меѓу имињата кои активно ги користат социјалните мрежи.
Убавата актерка која не занемарува да ги сподели со следбениците на својот профил на социјалните мрежи фотографиите кои ги направи со сопругот Џан Бономо, често ја изразува својата љубов кон својот сопруг.

Актерката, која беше избрана за „Жена на годината“ во анкета спроведена од таблоиден магазин, му се заблагодари на својот сопруг откако ја доби наградата. Познатиот пејач Џан Бономо, кој имаше емотивни моменти, не можеше да ги задржи солзите.
По настаните, неговите обожаватели го одзедоа животот на Ојку Карајел под микроскоп. Особено оние кои ја виделе поранешната љубовница на Карајел, чиј приватен живот е љубопитност, останале запрепастени.
Убавата актерка Ојку Карајел била во врска со Барту Кучукчаглајан, во 2013 година.

По раскинувањето од Кучукчаглајан, Карајел имаше кратка врска со Улаш Туна Астепе кој го игра ликот на Тахир во серијата Бегалка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *