Којa е Ејшан Сајар? Колку години има актерката Гезде Кансу, од каде е? Сестрата на Ведат од Бегалка! - Tvserijali - Soprevod

Којa е Ејшан Сајар? Колку години има актерката Гезде Кансу, од каде е? Сестрата на Ведат од Бегалка!


Гезде Кансу, која играла во популарните ТВ серии како Медџезир, Ичерде и Бегалка, се појавува не само како актерка, туку и како водителка. Гезде Кансу беше критикувана од тогашниот пратеник на АКП Хусеин Челик поради облеката што ја носеше во програмата што ја претставуваше, па беше разрешена и дојде до израз нејзиниот лик. Колку години има Гезде Кансу, од каде е? Во која ТВ серија глумеше? Повеќе детали во нашата содржина!

Гезде Кансу почнала да се занимава со балет на многу млада возраст и го направила првиот чекор во нејзината актерска кариера.
Средношколските години ги поминала во гимназијата Тевфик Фикрет, а подоцна студирала театар на Универзитетот Измир Докуз Ејлул како дел од Факултетот за ликовни уметности. Како мала почнала да пишува текстови за песни.

Започна да глуми во ТВ серијата Ајрилсак да Берабер, а една година подоцна имаше улога во филмот Абузер Кадаиф и го сними нејзиниот прв долгометражен филм.

Гезде Кансу е родена на 23 август 1980 година во Измир. Гезде Кансу, која денес има 45 години, никогаш не била мажена.
Нејзината последна позната врска е со Енгин Тозак, консултант за стил. Двојката подоцна објави дека се разделуваат.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *