Кој е младата Нергиз од Игра на судбината? Колку години има Нергиз? Од каде е Ираз Акчам? - Tvserijali - Soprevod

Кој е младата Нергиз од Игра на судбината? Колку години има Нергиз? Од каде е Ираз Акчам?


Актерите на серијата Игра на судбината се многу интересни за нашите читатели. Ликот на Нергис привлече внимание во серијата, која до крајот на недела ќе заврши во тв сител. Нергиз ја разбуди љубопитноста како нов лик во серијата „Игра на судбината“ Еве ви информации за Нергиз од Игра на судбината…

Се истражуваат актерите и ликовите на серијата „Игра на судбината“, која се емитува на екраните на ТВ Сител секоја вечер. Нергис го привлече вниманието во овие последни епизоди на „„Игра на судбината““. Еве ги информациите за Нергиз..

Нергис е ќерка на Асије и Џемал. Таа е постарата сестра на Угур.
Родена е во 1999 година во Истанбул. Таа е студентка на отсекот театар на Универзитетот Кадир Хас. Ираз Акчам, која се качи на сцената на млада возраст со обука за глума во Ankara Atоlye 12 Cast, е млада актерка која играла во ТВ серии од 2016 година како Karagül, Kayit Dizi и Игра на судбината , како и театарски дела. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *