Песната од Игра на Судбината! Кој го пее саундтракот на Игра на судбината? Прочитајте го Текстот на песната! - Tvserijali - Soprevod

Песната од Игра на Судбината! Кој го пее саундтракот на Игра на судбината? Прочитајте го Текстот на песната!

Песната од Игра на Судбината! Кој ја пее саундтракот на Игра на судбината? Прочитајте го Текстот на песната!


Песната и музиката на серијата „Игра на судбината“ се истражуваат со голем интерес. Се истражува уметникот кој ја отпеа песната од серијата „Игра на судбината“, која го привлече вниманието на публиката на третата промоција. Еве кои уметници ја пееја генеричката музика на Игра на судбината и нивните текстови…

Направена е специјална песна за серија „Игра на судбината“. Генеричката песна на Дерја Улуг „Sana Cikiyor Bu Yollar“ доби големо признание.

Генеричката песна „Sana Cikiyor Bu Yollar“, која беше специјално подготвена за серијата, веќе наиде на големо признание. Дерја Улуг ја отпеа песната со текст и музика на Ендер Гундузлу и Умит Сергин, а аранжманот на Метин Ариѓул.

Текстот на песната на Дерја Улуг…
Таква судбина е ова
таква казна за мене
илјада пати да ме погодиш, нема да умрам, нема да умрам
Ако животот има последен збор за своите слуги
Не кажувај никогаш, никогаш нема да се вратам, никогаш нема да се вратам
Овие патишта секогаш водат до тебе
Верувај ми постои такво нешто како судбина

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *