Која е Ендер од Забрането Јаболко ? Дали Ендер ја напушти серијата? Се прости ли Ендер од серијата? - Tvserijali - Soprevod

Која е Ендер од Забрането Јаболко ? Дали Ендер ја напушти серијата? Се прости ли Ендер од серијата?

Актерите на серијата Забрането Јаболко се интересни за гледачитеи. Се истражуваат информациите за Шеввал Сем, која му дава живот на ликот на Ендер во серијата Забрането јаболко. Шеввал Сем глуми жена од социјално општество во ТВ серијата Забрането јаболко. Вистинското име на Ендер, која е таа, возраста, висината и тежината се испрашувани од гледачите. Еве ги информациите за Ендер од Забрането Јаболко…


Шеввал Сем е на дневен ред со нејзниниот лик Ендер во серијата Забрането јаболко. Во Забрането јаболко, Ендер е буквална дефиниција за социјалит во речникот и жена од вистинско општество.

На врвот на нејзината убавина, таа успеа да работи како секретарка покрај флертувачки, оженет и милијардер бизнисмен како Халит Аргун. Таа со својата енергија, умешност, труд и женственост го постигна животот за кој со години сонуваше со тоа што остана бремена со Халит и извесно време го криеше тоа. Таа сака пари и моќ.

Родена е на 11 ноември 1973 година во Истанбул. Нејзината мајка е пејачката Леман Сем, а татко и е Селим Сем. Посетувала основно и средно училиште во основното училиште Хасан Али Јуџел во Етилер. Завршила градежно техничко и градежно стручно училиште „Зинџирликују“, отсек реставрација. Дипломирала на Универзитетот Мармара, Факултетот за ликовни уметности, отсек графика.

Таа доби големо признание за нејзината улога во ТВ серијата „Супер Баба“, која се играше помеѓу 1993 и 1998 година. Шеввал Сем ја започна својата музичка кариера со студискиот албум „Сек“ кој го издаде во 2006 година. Во 2007 година го издаде својот втор албум „Истанбулските тајни“ и третиот студиски албум „Карадениз“ во 2008 година. Сем го издаде албумот „Has Arabesk“ во 2010 година, во кој со својот уникатен стил ги толкуваше арабеските песни од 70-тите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *