Кој е Илајда од Игра на судбината? Колку години има Илајда? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Илајда од Игра на судбината? Колку години има Илајда?

Ликот на Илајда го привлече вниманието во серијата која се емитуваше секој работен ден веќе неколку месеци на тв Сител. Илајда ја разбуди љубопитноста како нов лик во серијата „Играта на судбината“ Еве ги информациите за Илајда.


Илајда го привлече вниманието на гледачите во неколку епизоди.
Таа е ќерка на четириесетгодишниот Угур. Нејзината мајка е Захиде. Илајда сака да се плетка по социјалните мрежи.

Танчерка, актерка. Родена е во 2004 година во Истанбул. Висока е 1,57 см и 47 килограми. Професионалната танчерка, Елмира Акѓун за прв пат почна да глуми во 2019 година со улогата во ТВ серијата „Соочување“. Во 2021 година, таа зеде улога во серијата „Игра на судбината“. Таа продолжува да учествува во нови проекти.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *