Нефес од Бегалка: Моите очекувања за оваа година… - Tvserijali - Soprevod

Нефес од Бегалка: Моите очекувања за оваа година…

Познатата актерка Ирем Хелваџиоглу, привлече внимание со својот одговор на прашањето „Што чекате во новата година?


Успешната актерка Ирем Хелваџиоглу пред некој ден беше фатена во Бебек. Сфаќајќи дека ја набљудуваат, Хелваџиоглу не занемари да разговара со претставниците на печатот. На прашањата упатени до неа, таа рече „Многу добро оди. Сега сум на пат со мојот менаџер. Почнавме навечер, а завршивме наутро. Сè уште имам енергија, ја оценувам“, одговори 32-годишната актерка.

На прашањето „Што правиш надвор од ТВ серијата? Како е животот?” таа одговори „Не можам многу. Немам многу време. Се трудам да поминувам време со моето семејство. Моите родители дојдоа овде со мене. Дојде сестра ми. Ќе ја поминеме Новата година со неа. Секоја година ја претпочитам куќата. Се среќаваме или кај моите пријатели или кај нас дома. Мислам дека ми е поудобно да бидам дома на новогодишната ноќ. Се чувствува попријатно“.

На прашањето „Каква беше 2022 година за вас? Ирем Хелваџиоглу додаде „Сè уште не можам да излезам од ефектот Ковид, колку години поминаа. Што се случи, дали само што заврши коронавирусот, кога заврши, кога се чувствувавме удобно за момент? Мислам дека сепак помина добро. Оваа година ја поминавме без несреќа“, рече таа. Хелваџиоглу на прашањето на новинарите: „Што чекате во новата година? Таа одговори: „Има толку многу очекувања. Одам секоја година со исчекување.

Претпоставувам дека не сакам повеќе да ги кажувам моите очекувања“, одговори таа. Познатото име Ирем Хелваџиоглу, тогаш смеејќи се рече: „Сакам оваа болест да помине. Тоа е моето очекување оваа година. Од 1 јануари овој грип ќе помине, ќе ми престане кашлицата. Исто така, за сите мои пријатели на сетот и мојот менаџер, сакам да ни престанат сите кашлања.“ Таа даде хумористичен одговор. Познатото име потоа им се заблагодари на репортерите и си замина.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *