Дамла од серијата Добрина: Посакувам некоја желба секогаш кога поминувам над мост - Tvserijali - Soprevod

Дамла од серијата Добрина: Посакувам некоја желба секогаш кога поминувам над мост

Разговаравме со Сера Кутлубеј, која со својот лик направи хаос на екранот, како за нејзината глума, така и за нејзиниот приватен живот. Додека славната актерка даде изненадувачки одговор на прашањето за предавството, таа за прв пат откри и ритуал за кој верува дека и донел среќа!


Иако 25-годишната позната актерка Сера Кутлубеј и претходно учествуваше во други проекти, подобро ја запознавме со улогата на Џемре во популарната ТВ серија Залим Истанбул на Канал Д и сега во серијата Добрина. Познатата актерка му даде живот на ликот на Дамла во најновата серија Добрина. Ликот што го играше беше и предавник и изневерен лик, но сепак беше сакан.

Познатата актерка оваа ситуација ја објаснува вака:
Претпоставувам дека се работи за тоа да не се добие Капката од злонамерно место… Не се работи за лошите работи што ги правелa додека го граделa ликот; Не интересираше зошто го направиla тоа, нејзините слабости, нејзините трауми и суштината. Бевме заинтересирани да бидеме луѓе. Можеби отсекогаш сме ја држеле детската и жедна за љубов страна на Дамла во ќош, бидејќи се работи за тоа да не се занимаваме со неа само затоа што е заљубена во оженет маж.

Во овие случаи, прашање е дали актерката користи некоја техника. Сера Кутлубеј на ова одговори вака:
Јас не сум многу технички актерка. Додека го градам ликот, го замислувам секој детал како можен и се трудам да воспоставам основа… Дефинитивно избирам една или две музики. Ми се чини дека е подобро да се унапреди ликот на мотивациски начин откако овие добро ќе се воспостават.

„ОДМАЗДАТА НЕ Е ЗА МЕНЕ“
Па, толку многу зборувавме за предавство. Еве го одговорот на прашањето „Дали некогаш те изневерувале? Дали ќе се одмаздиш ако те изневеруваат?
Немам приказна за изневерување за која знам… Одмаздата не е за мене. Целосно ќе се разделам.
Скоро секој има нешто што сака да го промени во својот живот, но дали ја има и Сера Кутлубеј?
„Толку сум нетрпелива и мислам дека секогаш ги чувствувам моите емоции премногу високи… Би сакала да ги сменам…“

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *