Мелек од серијата Мајка: Сакам да бидам модел кога ќе пораснам бидејќи тоа е одлична работа - Tvserijali - Soprevod

Мелек од серијата Мајка: Сакам да бидам модел кога ќе пораснам бидејќи тоа е одлична работа


Берен Gокилдиз, која зачекори во актерството со ТВ серијата „Кочамин Аилеси“ на четиригодишна возраст, е една од најуспешните деца-актери на нашето време. По нејзините успешни настапи во „Бизим Хикаје“, „Гулдуј Гулдуј шоу“, “Анне“ и во “Муџизе доктор“, таа сега стана водечка актерка во ТВ серијата „Јешил Вадинин Кизи“, која започна да се снима минатата година. Сега има 13 години, но со своето однесување и говор е како возрасна девојка. Се сретнавме со Берен во забавниот центар наречен Дек. Возевме скејтборд, се забавувавме и разговаравме за нејзината нова серија.
Можете ли да ми кажете што правите во моментов?
Одам на училиште затоа што после онлине наставата почнавме со физичко присуство. Дополнително, работиме и на подготовките на нашиот нов проект.

Како оди на училиште? Кое одделение си?
Јас сум седмо одделение. Многу сум среќна што се враќам на училиште по долга пауза. Многу ми недостасуваат пријателите и училиштето.

Сега започнувате нова серија. Дали сериите и училиштето ќе биде тешко за тебе ?
Мислам дека нема да биде тешко. Навикната сум да одам напред-назад меѓу училиштето и сетот во минатото. Бидејќи поставената програма е направена според ситуацијата на училиштето и курсот, нема проблем.

На кој лик ќе му дадете живот во серијата? Можете ли да зборувате малку за вашата улога?
Во овој проект се чувствувам како да сум влегла во книга од која сум била многу импресионирана и со задоволство сум ја читал. Проект инспириран од книгата „Anne of Green Gables“. Возбудена сум што ќе играм сакан лик од приказна која е многу добро позната и сакана низ целиот свет.
Минатата година го завршивте школското образование дома. Што доживеавте во овој период? Досадно е дома?
Всушност, немав многу потешкотии во образованието на далечина. Некогаш се среќававме и разговаравме со моите пријатели преку интернет, но, се разбира, да се среќаваме лице в лице, да разговараме, да се гледаме одблиску и да си играме, не е така.
Што сакате да бидете кога ќе пораснете?
Ја сакам мојата работа, но сакам да бидам модел кога ќе пораснам.
Зашто?
Затоа што тоа е толку кул работа.

Дали ќе се откажете од актерството?
Не, но сакам да бидам и добар модел.
Што е најпредизвикувачко за вас на снимање?
Сетот е многу пријатна средина. Иако е работа, се забавуваме како тим. Мојот единствен проблем е; Имам проблеми со концентрацијата кога не спијам добро.
На снимање сте од четири години. Можевте ли да го живеете вашето детство како што сакате?
Среќна сум што сум на снимање. Веќе имам доволно време надвор од сетот. Во овие времиња, можам да правам што сакам. Понекогаш само играњето игри надвор од часовите може да биде досадно. Ги правам часовите, играм игри и работам во исто време. Јас сум многу среќна со мојата ситуација
Ова интервју е преведено од турски и е направено во време на пандемија во 2021 година…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *