Се ожени Озџан Дениз… Зошто мајка му не беше присутна на свадбата? - Tvserijali - Soprevod

Се ожени Озџан Дениз… Зошто мајка му не беше присутна на свадбата?

Озџан Дениз (50) се oжени со својата иранска љубовница Самар Дадгар, со која е во врска веќе две години.


Познатиот пејач ја запроси Самар Дадгар на новогодишната ноќ. Дениз се ожени за својота иранска љубовница Самар Дадгар, која е 24 години помлада од неа, со едноставна свадбена церемонија во нивниот дом во Зекеријакој, каде што живееја заедно, на 20 јануари.

Се дозна дека 20-те блиски пријатели на парот присуствувале на церемонијата, која се одржала тивко меѓу семејството викендот.

На церемонијата присуствуваше само неговиот постар брат Ерџан Дениз од семејството на Озџан Дениз. Мајката на Дениз во изминатите месеци рече: „Јас сум против бракот на Озџан“. Двојката Озџан Дениз и Самар Дадгар планираат да направат нова церемонија во наредните денови.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *