Колку години има Ферит од Ранети Срца, од каде е, која му е девојка? Кој е Ферит? - Tvserijali - Soprevod

Колку години има Ферит од Ранети Срца, од каде е, која му е девојка? Кој е Ферит?

Успешниот актер Gоkhan Alkan доаѓа на екранот со новата серија Ранети срца. Актерот кој ќе даде живот на ликот на Ферит Санџакзеде во серијата е извршен директор на Санџакзаде Холдинг. Тој работи само како адвокат за да им помогне на локалното население надвор од холдингот. Откако дипломирал на одделот за автомобилско инженерство, актерот подоцна студирал во студиото МСМ Актор. Кој е Ферит од Ранети срца? Колку години има Гокхан Алкан, од каде е, која му е девојка?

Гокхан Алкан му дава живот на ликот на Ферит Санџакзеде во хит серијата Ранети срца. Во серијата, која за прв пат почна да се емитува пред еден месец, Ферит ги остави на страна своите идеали и стана извршен директор на семејната компанија како извршен директор на Холдинг Санџакзаде. Кој е Ферит од Ранети срца, кој игра во ТВ серии како Севијор Севмијот, Коџамин Аилеси, Калп Атиши, Забрането јаболко? Колку години има Гокхан Алкан, од каде е, која му е девојка?

Ферит, е помладиот син на семејството Санџакзаде. Млад, згоден, дарежлив, љубезен, страствен, тој е лик чиј потенцијал ќе го откриеме преку катастрофите што го снајдат. Додека беше талентиран и перспективен адвокат, не ги следеше своите идеали и дојде во семејниот бизнис. Извршен директор на Санџакзаде Холдинг. Работи и како адвокат за да им помогне на локалното население. Ферит е секогаш љубоморен на Фиртина, со која Ферит дели голем дел од љубовта и сочувството. Главната грешка на Ханде, а потоа и на луѓето околу него е што се обидуваат да се пробијат меѓу Ферит и Фиртина.Тој Ќе се смени кога ќе ја запознае Ајше, ќе вкуси љубов.

Гокхан Алкан е роден на 8 декември 1987 година во Истанбул. Дипломирал на автомобилско инженерство на Универзитетот во Коџаели. Актерската обука ја доби во студиото МСМ Актор.

По дипломирањето, тој играше во театарот Муџдат Гезен 2 сезони, а потоа основаше свој театар со група пријатели. Тој ја освои специјалната награда Star Awards APAN (Asia Pacific Actors Network) што се одржа во Јужна Кореја во 2016 година. Заедно со Ојку Карајел, со која ја делеше главната улога во ТВ серијата „Калп Атиши“, тие ја добија наградата „Златна пеперутка“ за најдобра серија за пар во 2017 година.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *